AYDIN / BOZDOĞAN - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

YENİ MAHALLE YAZIKENT CADDESİ NO26 BOZDOĞAN/AYDIN
Vizyon
Misafirlerimize daha iyi hizmet verebilmek için kalite sistemini sürekli geliştirerek eşdeğer kurumlar arasında örnek olmak!
Misyon
Ülkemize hizmette davranış önderleri olan öğretmenlerimizin ve ilçemize gelip konaklamak isteyenlerin kalabilecekleri nezih, güvenli ve temiz bir ortam oluşturmak, çalışma saatleri dışında kalan zamanlarda da meslektaşlarıyla, yakınlarıyla dinlenebilecekleri, eğlenebilecekleri, çağdaş ve kaliteli hizmet verebilen bir kurum oluşturmak.
Otel Odası :7
Öğretim Şekli :
kalorifer
Yerleşim Yeri
Öğretmenevimiz; Çam ormanlarıyla kaplı Madran Dağının eteklerinde yer alan Bozdoğan İlçe merkezinde hizmet vermektedir. Öğretmenevimiz Nazilli İlçesine 28 Km, Yatağan İlçesine 67 Km, Kemer Barajına 20 Km Uzaklıkta yer almaktadır. Kahvaltı, Öğlen Tabldot Yemek ve Akşam Izgara Çeşitlerimizle hizmet vermekteyiz. Öğretmenevimizin hizmet üniteleri; 8 Oda-15 Yataklı Otel Çay Bahçesi Yemek Salonu Lokal Kafeterya Otopark
il merkezine 70 km Nazilli İlçesine 28 km uzaklıkta yer almaktadır.